skip to Main Content

Bruidswerk; meer dan een bruidsboeket

Bruiloft: Bij het plannen van jullie grote dag komt er zoveel kijken…
Je wilt dat de bloemen en aankleding van je trouwdag een weerspiegeling zijn van jou, van wie jullie zijn en de stap die jullie samen op het punt staan te maken!

Lovely-Living is dé professional op het gebied van bruidswerken. Van een boeket en corsage tot de complete aankleding van de trouw- of feestlocatie. We gaan samen in gesprek, waarbij we de bruidsbloemen-wereld induiken….Na een uitgebreide offerte op maat vergezeld van een digitale impressie van hetgeen is besproken, zorgt Lovely-Living voor de “finishing touch” op de mooiste dag van jullie leven!

– Een 25 of 50-jarig huwelijk? Lovely-Living verzorgd regelmatig corsages, versieringen en aankleding voor diverse feestelijke gelegenheden –

Suspendisse eget efficitur ligula. Maecenas bibendum fermentum mauris ac posuere. Aliquam rhoncus erat ut nisi pharetra, quis vehicula justo pulvinar. Praesent a mi et nisi pellentesque iaculis.

Quisque malesuada lectus quam, in molestie risus ultrices quis. Etiam maximus, augue et ornare commodo, ante velit rutrum erat, ut suscipit elit sapien vel dui. Sed mattis felis eu nibh fringilla, sit amet vulputate leo fringilla.

Emily Rose

Inspiratie

Back To Top