Bruidswerk; meer dan een bruidsboeket

Bruiloft: Bij het plannen van jullie grote dag komt er zoveel kijken…

Je wilt dat de bloemen en aankleding van je trouwdag een weerspiegeling zijn van jou, van wie jullie zijn en de stap die jullie samen op het punt staan te maken!

Lovely-Living is dé professional op het gebied van bruidswerken. Van een boeket en corsage tot de complete aankleding van de trouw- of feestlocatie. We gaan samen in gesprek, waarbij we de bruidsbloemen-wereld induiken….Na een uitgebreide offerte op maat vergezeld van een digitale impressie van hetgeen is besproken, zorgt Lovely-Living voor de “finishing touch” op de mooiste dag van jullie leven!

– Een 25 of 50-jarig huwelijk? Lovely-Living verzorgd regelmatig corsages, versieringen en aankleding voor diverse feestelijke gelegenheden –

Inspiratie

Wat andere zeggen:

Onze bruiloft was een top dag die mede zo mooi was door de prachtige bloemstukken die Lenneke voor ons gemaakt heeft. Het gaf een kleurrijk plaatje, waarbij aan alles was gedacht, tot in de kleinste details.
Lenneke denkt met je mee, draagt goede ideeën en geeft 100%. Hierdoor krijg je al snel het gevoel dat je jezelf niet meer druk hoeft te maken over de aankleding van de bruiloft. Je wordt door Lenneke echt ontzorgt. De communicatie is snel en vriendelijk. Als je in haar winkeltje komt voel je je ook meteen thuis.

Wat waren wij blij met de mooie bloemstukken, maar ook met de tafeldecoraties, corsages en het trouwboeket. Zelfs iets moois gemaakt waar onze ringen origineel aan vast gemaakt konden worden. Twee weken na onze bruiloft heeft Lenneke van onze bloemen nog een prachtig droogboeket gemaakt waar wij nog lang van kunnen genieten. Lenneke heeft een hart voor bloemen, creëert hier de mooiste bloemstukken mee. Kortom twijfel niet over je bloemist, maar ga zeker naar Lovely Living.

Erik en Miranda

Werkwijze

Plan een kennismakingsgesprek