skip to Main Content

“Pluk je Geluk”

Laat je overweldigen door de kleurrijke bloemenpracht en pluk jouw geluk…..

Ontsnap even van alle drukte….temidden van de uitgestrekte weilanden in Oosteind (nabij Oosterhout NB) vindt je een oase van rust in de kleurrijke bloemen pluktuin van “Pluk je Geluk”. Struin door de tuin, pluk een boeket of schrijf je in voor één van onze workshops  waar je aan de slag gaat met je eigen geplukte bloemen!

De tuin van “Pluk je Geluk” staat in de maanden augustus en september vol met allerlei soorten bloemen, denk hierbij aan: Dahlia’s, Lelies, Snijbloemen, Astilbe, Hortensia’s, Delphiniums, Vlinderbloemen, Korenbloemen en ook diverse grassen..

Bloemenplukken
De pluktuin is, uitsluitend in maanden augustus en september, iedere vrijdag geopend! Om de beste kwaliteit en houdbaarheid van onze bloemen te kunnen garanderen zijn we alleen in de ochtend (10.30 uur tot 12.30 uur) geopend voor het plukken. Uiteraard kan je op vrijdagmiddag heerlijk wandelen en genieten van alle bloemenpracht in onze pluktuin…

Voor het plukken van de bloemen vragen we slechts een kleine vergoeding. Begeleiding is uiteraard aanwezig.

Bezichtigen pluktuin
Onze pluktuin is in de maanden augustus en september (alle vrijdagen) geopend waarbij je lekker kunt rondlopen en genieten.

Vrienden van de pluktuin
Pluktuin ”Pluk je Geluk” is mede mogelijk gemaakt door het ”Toeristisch Fonds” van Gemeente Oosterhout.

Locatie
Adres: Rijsdijk 31, 4909 RB OOSTEIND

Back To Top