Pluktuin: Pluk je geluk – Oosteind

Laat je overweldigen door de kleurrijke bloemenpracht en pluk jouw geluk…..

Ontsnap even van alle drukte….temidden van de uitgestrekte weilanden in Oosteind (nabij Oosterhout NB) vindt je een oase van rust. In de kleurrijke bloemen pluktuin van “Pluk je Geluk”. Struin door de tuin, pluk een boeket of schrijf je in voor één van onze workshops waar je aan de slag gaat met je eigen geplukte bloemen!

De tuin van “Pluk je Geluk” staat in de zomermaanden vol met allerlei soorten bloemen, zoals: Dahlia’s, Lelies, Snijbloemen, Astilbe, Hortensia’s, Delphiniums, Vlinderbloemen, Korenbloemen en ook diverse grassen..

Bloemenplukken
De pluktuin is, uitsluitend in de zomermaanden juli en augustus, iedere vrijdag en zaterdag geopend! Om de beste kwaliteit en houdbaarheid van onze bloemen te kunnen garanderen zijn we alleen in de ochtend (10.00 uur tot 12.00 uur) geopend voor het plukken. Uiteraard kan je op vrij- en zaterdagen heerlijk wandelen en genieten van alle bloemenpracht in onze pluktuin…

Voor het plukken van de bloemen vragen we slechts een kleine vergoeding. Begeleiding is uiteraard aanwezig.

Bezichtigen pluktuin
Onze pluktuin is in de zomermaanden juli en augustus (alle vrijdagen en zaterdagen 10:00-12:00) geopend waarbij je lekker kunt rondlopen en genieten.

Vrienden van de pluktuin
Pluktuin ”Pluk je Geluk” is mede mogelijk gemaakt door het ”Toeristisch Fonds” van Gemeente Oosterhout.

Locatie
Adres: Rijsdijk 31, 4909 RB OOSTEIND